Detail Results for Database Query:

Select * from SofaDB where Tab_ID = 'TAB_006810' order by Mol_ID


FamilyLAURACEAE
PlantPersea gratissima
AuthorsPetronici, C.
JournalRiv. Ital. Sostanze Grasse
Volume55
Page(s)260
RemarksUnverseifb.: 3,9-8,6 % (6,7 %)
Proteingeh.: 1,4-2,3 % (1,8 %)
5,3-17,4 % (12,0 %)
lt. Z.: P. americana
Avocado-Oel
Sizilien
Fruchtfleisch
Sum of all percentage values: 116,4 %
4 Sorten
14:0 = 0,1-0,2 % (0,1 %)
15:0 = 0,1-0,2 % (0,2 %)
16:0 = 17,5-30,8 % (22,7 %)
16:1 = 2,8-4,5 % (3,7 %)
17:0 = 0,1-0,6 % (0,4 %)
17:1 = 0-0,1 % (0,03 %)
18:0 = 0-0,4 % (0,1 %)
18:1 = 62,6-76,7 % (70,9 %)
18:2 = 0,3-2,4 % (1,8 %)
20:0 = 0-0,3 % (0,2 %)
20:1 = 0-0,2 % (0,06 %)

Notation:
ParametersContentUnit
Oil content17.40 weight-%
Protein content2.30 weight-%
Unsaponifiables8.60 % vom Oel
---
Fatty acidsContentUnit
14:00.20 GLC-Area-%
15:00.20 GLC-Area-%
16:030.80 GLC-Area-%
16:14.50 GLC-Area-%
17:00.60 GLC-Area-%
17:10.10 GLC-Area-%
18:00.40 GLC-Area-%
18:176.70 GLC-Area-%
18:22.40 GLC-Area-%
20:00.30 GLC-Area-%
20:10.20 GLC-Area-%